Er is niets leukers dan buiten een feestje bouwen. Of het nu bij je thuis is, of bij een evenement dat je organiseert, buiten mensen ontvangen biedt tal van voordelen. Niet alleen zorgt het ervoor dat er altijd voldoende ventilatie en frisse lucht is, maar wanneer je buiten mensen ontvangt, bespaar je jezelf een hoop poets- en opruimwerk. De enige mogelijke pretbederver is het weer. Als het nat, koud of winderig is, ben je misschien al snel geneigd om toch naar binnen te gaan. Met de juiste overkapping is dat niet meer nodig.

Overkapping voor evenementen

Wanneer je evenementen organiseert, bied je waarschijnlijk ook graag de mogelijkheid aan om de festiviteiten buiten te kunnen vieren. De vraag naar zulke evenementen blijft dan ook stijgen. Je hebt misschien al overwogen om een soort overdekt terras te installeren, maar waarschijnlijk heb je dan al gemerkt dat dit niet altijd heel vanzelfsprekend en ook niet zo goedkoop is. Bovendien heb je hier vaak een vergunning voor nodig en beperk je de feestruimte door er betonnen of houten palen en schuttingen te plaatsen. Door te kiezen voor een stretchtent op maat, kies je voor een duurzame overkapping die je de kans biedt om het hele jaar door buiten feestjes te geven. Niet alleen is zo’n stretchtent goedkoper dan een vaste overkapping, ze geeft je ook de mogelijkheid om extra reclame te maken en ook minder vanzelfsprekende oppervlakken te gaan overkappen. Je kunt je stretchtent op maat nu eenmaal in eender welke kleur bestellen, of ze laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Omdat zo’n tent volledig op maat gemaakt wordt, kun je ze zo laten maken dat ze ook op minder gemakkelijke plaatsen gemonteerd kan worden.

Overkapping bij je thuis

Ook bij je thuis is een stretchtent in je tuin geen overbodige luxe. Je kunt dit soort overkapping het hele jaar door laten hangen, waardoor je ook bij regenweer buiten kunt gaan zitten. In de zomer zorgt de stretchtent in je tuin dan weer voor een aangename verkoeling doordat je er in de schaduw kunt relaxen. Breng je graag zo veel mogelijk tijd buiten door, ook wanneer het waait en koud is? Dan bestaat de mogelijkheid om zijwanden aan je stretchtent te bevestigen, die de wind en de regen buiten houdt. Zo kun jij het hele jaar door genieten van je tuin, zonder dat je hinder ondervindt van de natuurelementen. Deze stretchtenten zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, waardoor ze ontzettend veilig en duurzaam zijn. Je kiest zelf de kleur en de vorm van je tent, waardoor ze zo subtiel of zo opvallend kan zijn als jij wenst. Je kiest er zelf voor of je de tent liefst zelf gaat monteren, of dat je dit overlaat aan een team van professionele tentenbouwers.